Курячий борщ
Самий простий і швидкий рецепт приготування борщу котрий ми знайшли
на сайті dai.kiev.ua, Ви легко зможете приготувати самі.
Готувати борщ можна з різних видів м’яса так само можна приготувати і з м’яса курки. Смак такого борщу дуже тонкий і ароматний. Час, необхідне для приготування займає не більше години. Отже, приступимо.
Для приготування нам знадобиться каструля об’ємом три літри.
Для борщу на 3-літрову каструлю нам знадобиться:
- Курки 0. 5 кг
- Морква 1шт
- Буряк 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Капуста
- Цукор 1 ст. л
- Приправка для курки
- Маргарин 50г.
- Сіль за смаком
Приготування
Налити воду в каструлю, покласти курку і поставити на плиту. Коли закипить, треба зняти піну і додати сіль. Час варіння не більше 50 хвилин.
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
Капуста – соломка. Наріжте буряк і моркву тонкою соломкою.
Знадобиться посуд бажано з глибоким дном і можливість її використання в мікрохвильовій печі. Потім робимо все шарами на дно викладаємо буряк і на неї посипаємо цукор і на поверх буряків кладемо моркву далі у нас йде цибуля та капуста.
Зверху викласти шматочки маргарину. Залити 200 мл води. Накриваємо кришкою і ставимо в мікрохвильову піч на максимум на 15 хвилин. Картоплю чистимо і ріжемо дрібними брусочками.
На цьому етапі курка вже приготовлена. Готові до вживання з мікрохвильовки картоплю і овочі складаємо в каструлю. Додайте курячої приправи за смаком можна додати лавровий лист.
Варити борщ кілька хвилин. Вимкніть і залиште на вогні на 40 хвилин, для того щоб борщ став смачніше і ароматніший. Виймаємо курку, поділяємо на частини і знову кладемо в суп.
Борщ готовий можете розлити по тарілках. За бажанням можете додати сметану або майонез і трохи зелені.