Курячий борщ

0 Comments

Самий простий і швидкий рецепт приготування борщу котрий ми знайшли

на сайті dai.kiev.ua, Ви легко зможете приготувати самі.

Готувати борщ можна з різних видів м’яса так само можна приготувати і з м’яса курки. Смак такого борщу дуже тонкий і ароматний. Час, необхідне для приготування займає не більше години. Отже, приступимо.

Для приготування нам знадобиться каструля об’ємом три літри.

Курячий борщ

Для борщу на 3-літрову каструлю нам знадобиться:

  1. Курки 0. 5 кг
  2. Морква 1шт
  3. Буряк 1 шт.
  4. Цибуля ріпчаста 1 шт.
  5. Картопля 4 шт.
  6. Капуста
  7. Цукор 1 ст. л
  8. Приправка для курки
  9. Маргарин 50г.
  10. Сіль за смаком

Приготування

Налити воду в каструлю, покласти курку і поставити на плиту. Коли закипить, треба зняти піну і додати сіль. Час варіння не більше 50 хвилин.

Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.

Капуста – соломка. Наріжте буряк і моркву тонкою соломкою.

Знадобиться посуд бажано з глибоким дном і можливість її використання в мікрохвильовій печі. Потім робимо все шарами на дно викладаємо буряк і на неї посипаємо цукор і на поверх буряків кладемо моркву далі у нас йде цибуля та капуста.

Курячий борщ

Зверху викласти шматочки маргарину. Залити 200 мл води. Накриваємо кришкою і ставимо в мікрохвильову піч на максимум на 15 хвилин. Картоплю чистимо і ріжемо дрібними брусочками.

На цьому етапі курка вже приготовлена. Готові до вживання з мікрохвильовки картоплю і овочі складаємо в каструлю. Додайте курячої приправи за смаком можна додати лавровий лист.

Варити борщ кілька хвилин. Вимкніть і залиште на вогні на 40 хвилин, для того щоб борщ став смачніше і ароматніший. Виймаємо курку, поділяємо на частини і знову кладемо в суп.

Борщ готовий можете розлити по тарілках. За бажанням можете додати сметану або майонез і трохи зелені.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *