Огляд сайту знайомств Badoo. Усі плюси та мінуси

0 Comments
Огляд сайту знайомств Badoo. Усі плюси та мінуси

Чому з кожним днем сайти знайомств набирають все більшої популярності? Невже сучасне суспільство настільки занурилося у віртуальний світ, що насправді ми більше не можемо спілкуватися та знайомитися? На це є безліч причин, одна з яких – зручність сервісів для знайомств, які роблять все, щоб ви могли знайти собі гідного партнера, доклавши для цього максимум зусиль. Не потрібно соромитися і підходити на вулиці, маючи при цьому пристойний шанс бути відшитим і прилюдно зганьбленим – всього лише пара кліків мишки і можна почати спілкування з людиною, що сподобалася. Ви можете ближче дізнатися один одного, а тільки після цього вирішувати, чи варто переносити спілкування в реальність, чи краще зайнятися пошуком більш відповідного партнера. Майданчиків для онлайн знайомств сьогодні багато, проте вартих уваги – одиниці.

Сайт Badoo вже другий десяток років тримається у лідерах серед ресурсів для онлайн-знайомств. Баду, що спочатку планувався як сайт для знайомств, набув такої популярності, що сьогодні мільйони користувачів з різних куточків планети спілкуються і шукають свою другу половинку саме тут. Майже 50 мільйонів активних користувачів – досить велика цифра. Як відновити обліковий запис Badoo дивіться за цим посиланням https://dolce-cafe.com.ua/?p=926.

Badoo – універсальний ресурс, тут можна шукати як партнера для серйозних стосунків, так і просто друга чи співрозмовника. Модератори сайту цілодобово стежать за анкетами користувачів, блокують фейкові та шахрайські сторінки, намагаються звести до мінімуму анкети представниць стародавньої професії. Тут є можливість верифікувати свій обліковий запис, тим самим підтвердивши, що ви – це ви, і не викликати ні в кого зайвих питань і сумнівів. Дуже зручна функція для людей, які прийшли на Баду із найсерйознішими намірами.

Огляд сайту знайомств Badoo. Усі плюси та мінуси

Пройти реєстрацію на сайті дуже просто, достатньо заповнити пару полів інформації або зайти за допомогою однієї з соцмереж, що вже є у вас. Однак, обов’язковою умовою для повноцінного користування сайту є те, що у вашому профілі має бути щонайменше 3 фотографії. Також не варто ігнорувати заповнення своєї анкети – адже поля, які не заповнені на вашій сторінці, ви не зможете подивитися і в чужих анкетах. Баду надає можливість пошуку геолокації – ви зможете знайти нового знайомого в безпосередній близькості від себе, якщо не хочете витрачати час або не вірите у відносини на відстані.

Фішка Badoo – пошук двійників. Ви можете вибрати будь-яку знаменитість зі списку, а пошук видасть вам користувачів, яких алгоритм вважав схожими на вказану зірку.

Сайтом можна користуватися абсолютно безкоштовно, проте якщо за бажанням можна оформити VIP-статус акаунту і вам відкриється ще ширший вибір функцій. Можна дарувати подарунки іншим користувачам, ваша анкета висвічуватиметься однією з перших у списку, можна підключити режим «невидимка» тощо.

У Баду велика кількість незаперечних переваг:

  • безкоштовна реєстрація, листування з користувачами та перегляд чужих анкет;
  • у листуванні можна обмінюватися фото та відео;
  • якісна робота модераторів та, відповідно, мінімальна кількість порожніх та шахрайських анкет;
  • дуже приємний інтерфейс, безліч функцій, зокрема досить оригінальних;
  • величезна кількість живих анкет з усього світу;
  • наявність блогу на сайті, на якому можна знайти багато статей на різні теми.
  • Badoo не дарма такий популярний серед користувачів вже багато років, адже це якісний, надійний ресурс, де можна знайти людину, яка максимально відповідає всім вашим вимогам.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *