Боротьба із зайвою вагою для тих, хто кинув палити

0 Comments

Багато людей відкладають момент відмови від куріння, тому що бояться набрати вагу. І хоча деякі колишні споживачі тютюну дійсно набирають пару кілограм, буде краще для Вашого здоров’я позбавитися від згубної звички як можна швидше. Рекомендуємо цікаві статті на vistiradio.com.ua про тренування та шкідливі звички. 

Коли Ви кинете курити, то сміливо можете починати здоровий спосіб життя з правильним харчуванням, фізичними навантаженнями, і – якщо необхідно – роботою над зайвою вагою.

Боротьба із зайвою вагою для тих, хто кинув палити

Як керувати своєю вагою після того, як Ви кинули палити

Контролюйте свій апетит. Куріння дозволяє знизити відчуття голоду. Коли Ви кидаєте палити, то можете частіше відчувати себе голодним і є більше, ніж раніше. Контроль порцій допоможе уникнути переїдання. Також переконайтеся, що п’єте достатньо рідини.

Начните регулярні тренування. Куріння підвищує метаболізм, тому допомагає спалювати калорії. Припинивши палити, Ви не будете спалювати стільки калорій, скільки спалювали раніше, і це може призвести до набору ваги. Регулярні тренування допоможуть Вам продовжити боротьбу з зайвими калоріями. Навіть 10 хвилин вправ в день зіграють свою роль.

Боротьба із зайвою вагою для тих, хто кинув палити

Научитесь усвідомленого харчування. Їжа може замінити Вам куріння. Вчіться споживати їжу з розумом, а саме: готувати, вибирати і власне є в розумних кількостях. Ось декілька порад про те, як вибирати здорову їжу і отримувати від неї задоволення:

  1. Уникайте подразників: вимкніть телефон, телевізор і комп’ютер.
  2. Сядьте за стіл, щоб Ви могли зосередитися на їжі.
  3. Розумно визначайте розмір порції. Почніть з невеликих порцій.
  4. Уникайте загальних тарілок з їжею на столі – зробіть собі індивідуальну порцію, а якщо Ви відчуваєте голод, то Вам потрібно на кілька секунд вийти з-за столу.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *